50 jaar Doctor Who

Doctor Who fiftieth anniversary

Morgen is het zover, dan zendt de BBC de Doctor Who aflevering "The Day of the Doctor" wereldwijd uit. Dit ter ere van het vijftigjarig bestaan van Doctor Who. Bekijk een korte trailer hieronder.

Zorg dat je morgenavond om 20:50u klaar zit met BBC1 geselecteerd op je TV om deze speciale aflevering te bekijken! Niet alleen de huidige Doctor zit erin, maar er komen ook oude Doctors in voor. En ook allerlei bekende companions en vijanden uit de afgelopen 50 jaar. Er zijn ook twee korte prequels uitgebracht: The Night of the Doctor en The Last Day.

In de afgelopen week was er op internet heel veel te vinden over Doctor Who. Hier zijn de interessantste items verzameld: David Tennant vertelt over de special effects, 14 rare momenten uit de Doctor Who historie, foto's uit het docudrama over de eerste jaren van de serie en 15 weinig bekende feitjes.

Bij io9 zijn ze helemaal los gegaan en hebben ze alle afleveringen van 50 jaar Doctor Who op een rijtje gezet, gesorteerd van de beste tot de slechtste! Alle Doctors die eeuwig rennen, een uitgebreide infographic, een zeer bijzonder wandtapijt en 11 Doctor Who cocktails.

Er is ook nog een Doctor Who anime (2 delen), informatie over een classic Doctor Who special en 28 cadeautips voor de feestdagen. Ben jij er al klaar voor? Zit jij morgenavond paraat voor de buis? Morgen is de dag...

Advertentie

Tags: 

Ivo