Win kaarten voor Elfia Arcen 2013!

Hoera, feest! Win kaarten voor Elfia Arcen 2013!

Hoera, wij hebben binnenkort een feestje te vieren! Onze Facebook-pagina heeft al bijna 500 likes. Dat is iets wat wij heel erg tof vinden, want dat betekent dat er bijna 500 mensen zijn die het leuk vinden wat Bastaard doet! Om dit te vieren willen we jullie hiervoor bedanken, maar laten wij nu ook net iets hebben om weg te geven!

Het is nog maar een week geleden dat Castlefest ten einde liep, maar over 5 weken staat het volgende grote festival al te gebeuren. Elfia in de Kasteeltuinen Arcen op 14 en 15 september. Wij mogen voor dit festival 2 kaartjes weggeven voor een van de twee dagen naar keuze.

Bij Elfia Arcen kun je dit jaar onder andere genieten van de muziek van Faun, Pyrates, L.E.A.F., Sowulo en Triskehle. Ook zijn er shows op de podia, zoals de Maledictus steampunk time machine en een historische musical over Henry VIII. Natuurlijk is ook in Arcen de Elfia kostuumparade.

Dit alles vindt plaats onder het toeziend oog van het koningspaar van deze editie: Kalina & Morgana. Op het terrein kun je het Abacus Theater tegenkomen met indrukwekkende draken-creaties. Er zijn verschillende verhalenvertellers, Qu'Mar Ti-jin geeft les in verdediging tegen fantasywezens en acteurs Alan Flyng en Andy Herd geven signeersessies.

Het hele programma kun je vinden op de site van Elfia. Wil je de kaartjes winnen? In deze Facebook-post kun je lezen wat je moet doen om kans te maken op de kaartjes.

Advertentie

Tags: 

Ivo