Win! The Battle of the Five Armies

The Hobbit: The Battle of the Five Armies

Eind vorig jaar liep de trilogie van The Hobbit ten einde met de derde film "The Battle of the Five Armies". Maar nog niet helemaal, want er is nog een extended edition uitgebracht op verschillende formaten: 3D Blu-ray (5-discs), Blu-ray (3-discs) en DVD (5-discs). Deze uitgebreide uitgave van The Hobbit: The Battle of the Five Armies bevat 20 minuten aan extra filmmateriaal en met het laatste deel van de "appendices" nog eens meer dan 9 uur aan bonusmateriaal!

Als je de hele Hobbit trilogie in een keer thuis wilt hebben is er ook nog een complete set beschikbaar: The Hobbit Trilogy Extended Edition. De Blu-ray editie bevat 9 discs, de DVD editie bevat 15 discs. Hier nog even het verhaal van deze film:

Nadat Bilbo Balings, Thorin Eikenschild en de groep dwergen hun Koninkrijk heroverd hebben op Smaug, hebben zij ook onbedoeld een dodelijke kracht losgelaten op Midden-Aarde. Smaug neemt wraak en zorgt voor vele slachtoffers onder de inwoners van Meerstad. Thorin is geobsedeerd door zijn heroverde rijkdom en is bereid zijn vriendschap en eer hiervoor op te offeren. Bilbo wordt gedwongen een wanhopige en gevaarlijke keuze te maken. Maar grotere gevaren zijn op komst. Sauron stuurt zijn Ork-legioenen naar de Eenzame Berg. Als de duisternis nadert staan Elven, Dwergen en mensen voor de keuze; zich verenigen of hun Koninkrijk ten onder zien gaan. De toekomst van Midden-Aarde hangt aan een zijden draad.

Maar terug naar de extended editie van "The Battle of the Five Armies". Wij mogen 3 keer een DVD-versie van deze editie weggeven! Vertel in deze Facebook-post waarom juist jij deze prijs moet winnen en met wie je de film gaat bekijken. Wie weet wordt jouw inzending dan wel door ons als een van de winnende uitgekozen. Succes!

Advertentie

Tags: 

Ivo