Nog een Nederlander in Game of Thrones?

Michiel Huisman wordt getraind voor Game of Thrones? - Foto: Aaron Williamson

Interessant nieuws vandaag, de Game of Thrones fansite Winteriscoming.nl meldt dat er waarschijnlijk nog een Nederlander is gecast voor het nieuwe seizoen van Game of Thrones.

Er is op Instagram een foto geplaatst door fitnesstrainer Aaron Williamson. Op het bijschrift is te lezen dat hij Nederlander Michiel Huisman nog een week moet trainen voor Game of Thrones. Er is nog niks bevestigd door HBO, dus is het nog niet bekend welke rol Michiel Huisman zal gaan vertolken.

Michiel Huisman heeft al heel wat acteerwerk in Nederland gedaan. Zo speelde hij o.a. in Costa, Zwartboek en De Co-Assistent. Maar internationaal heeft hij ook al een aantal interessante dingen gedaan. Zo speelde hij recentelijk in de HBO-serie Treme en had hij een rol in de film World War Z.

En nu dus hoogstwaarschijnlijk een rol in Game of Thrones. Wat voor rol zou hij kunnen krijgen? Misschien iets in de omgeving van Melisandre (Carice van Houten) voor hetzelfde dialect?

Update: Michiel Huisman neemt de rol van Daario Naharis over van Ed Skrein. Het is niet bekend waarom Ed Skrein ermee stopt.

Advertentie

Tags: 

Ivo