Nieuw: Fantasy Worlds

Fantasy Worlds - Duinrell

Heb je al zin gekregen in het nieuwe evenementenseizoen? Ook zo balen dat je altijd moet wachten tot Elfia, het eerste grote buitenevenement van het jaar? Vanaf nu is er een nieuw buitenevenement dat eerder plaatsvindt dan Elfia: Fantasy Worlds.

Het wordt nog leuker, want Fantasy Worlds is in attractiepark Duinrell in Wassenaar. Speciaal voor Fantasy Worlds gaat Duinrell eerder open en kun je dus ook alle attracties in met je outfit. Niks leuker om een Orc in de achtbaan te zien of bijvoorbeeld een Elfje in de splash.

Behalve het pretpark is er natuurlijk vanalles te zien en te doen. Kraampjes, entertainment, muziek. Er is een balfolkworkshop en je kunt o.a. de bands Accordzéâm, Asynje, Red Herring en El Peppah gaan zien. Je kunt dus ook dansen als je daar zin in hebt! Misschien heb je ook nog zin om een apart ticket te kopen voor het naastgelegen Tikibad om nog even lekker te plonsen en van de glijbanen te roetsjen?

Fantasy Worlds is op 28 maart van 10:00 tot 22:00 en op 29 maart van 10:00 tot 17:00. Als je gebruik maakt van de mogelijkheid om te overnachten is er ook op 27 maart nog een speciaal avondprogramma. Alle benodigde informatie kun je vinden op de website van Fantasy Worlds.

Advertentie

Tags: 

Ivo