Groot nieuws over Castlefest

Castlefest België

Amai zeg! Deze week kwam er bij het Bastaard kantoor een pakketje uit de lucht vallen, gedropt door een langsvliegende phoenix. In het pakketje zat zulk bijzonder en heet nieuws, dat we het niet kunnen laten om het met je te delen.

Het lijkt erop dat de organisatie van Castlefest een evenement soortgelijk aan Castlefest gaat organiseren in België! Naam en locatie zijn nog niet bekend. We hebben regelmatig contact met een inside kuchende elf in een dwergenpak, dus bij meer nieuws is Bastaard de eerste met aanvullende info.

Wat zal er anders zijn ten opzichte van Castlefest? Wij denken dat er sowieso een frietkot zal zijn en een kraampje met Luikse knobiwafels. Natuurlijk moeten er diverse soorten speciaalbiertjes te halen zijn en is de eerste wickerman een grote uitvoering van Manneken Pis. Maar dit is natuurlijk slechts speculatie.

Qua artiesten denken we bijvoorbeeld aan Rastaban, EmBRUN, diverse balfolk-bands en natuurlijk een speciaal optreden van Het Goede Doel. Uiteraard spelen zij dan hun hit "België". 

Heel plezant zo'n kastelenfestijn, maar wat denk jij dat er op een Belgische "Castlefest" zoal te zien, te doen en te eten & drinken zal zijn? Kom maar op met die creatieve ideeën!

Advertentie

Tags: 

Bastaard Redactie