Dit was het dan

Vuurwerk

We zijn aan het einde gekomen van 2011, dit was het dan! Kunnen we ons gaan opmaken voor het komende jaar 2012. Wat je dan van ons kunt verwachten? Dat zul je wel zien. Wat we in ieder geval kunnen beloven is de reportage van de afgelopen Archeon Midwinter Fair!

We wensen je een hele fijne jaarwisseling en het allerbeste voor 2012 toe! Ook volgend jaar zullen we je blijven vermaken met alles wat we doen. Om het jaar uit te luiden, hebben we hier nog een paar linkjes met lijstjes voor je.

Bij io9 hebben ze het ons makkelijk gemaakt. Zij hebben al hun jaarlijstjes in een lijstje gezet. Een van die lijstjes is een overzicht van de beste en slechtste fantasy/sf films van het jaar. Bij Blastr heeft men een overzicht gemaakt van de beste filmtrailers uit 2011 en bij Den of Geek zijn ze vast vooruit aan het kijken naar de films die je in 2012 moet zien. De mensen van SF Signal hebben geprobeerd om de beste Geek-muziek van 2011 op een rij te zetten en als laatste kijken we nog even bij SFX, waar per maand de overleden Fantasy/SF-sterren van afgelopen jaar worden herdacht. Tot morgen volgend jaar!

Advertentie

Tags: 

Ivo