Castlefest 2014

Castlefest 2014

Het is nog maar een paar weekjes tot Castlefest 2015, maar wij blikken als opwarmertje nog even terug op 2014!

Afgelopen editie waren we erg druk met de live regie van de Forest Stage omdat het de eerste keer was dat we ook op een livestream uitzonden. Daarom hebben we geen reportage kunnen maken, maar is er een Castlefest aftermovie en hebben we diverse shorts kunnen maken.

Vorig jaar zijn er ook heel wat supergoede foto's gemaakt door onze fotograaf. De collectie van Castlefest 2014 kun je bekijken via deze link.

Dit jaar gaan we ook de livestream verzorgen en is er een groot LED-scherm naast de Forest Stage waarop onze beelden ook te zien zullen zijn!

Er zijn verschillende ideeën over de Bastaard reportage en/of live presentatie voor de bands op de Forest Stage. Hoe dat precies loopt zie je vanzelf op de livestream: Livestream Castlefest 2015 Uiteraard is deze pas live als Castlefest begint. Als er geen band live bezig is, laten we je andere filmpjes, promo's en informatie zien die met Castlefest te maken hebben!

Vorig jaar hadden we dus uiteindelijk de Castlefest 2014 aftermovie en een aantal shorts. Je kunt al onze Castlefest filmpjes ooit terugkijken op ons YouTube-kanaal. Maar hieronder staat in ieder geval de aftermovie van vorig jaar! De Shorts kun je vinden in deze YouTube playlist.

Advertentie

Tags: 

Ivo