BASTAARD ORGANISEERT FANTASY AWARDSHOW

Fantasy Awards

We hebben groot nieuws te melden, begin 2016 organiseren wij de Fantasy Awards!

Met prijzen in diverse categorieën willen wij de erkenning geven die de fantasyscene verdient. Met o.a. categorieën als beste festival, beste live act en beste entertainment.

Het publiek bepaalt grotendeels waar de awards naartoe zullen gaan. Daarnaast is er ook nog een vakjury, die bestaat uit bekende gezichten uit de fantasyscene.

Het wordt een avondvullende show met entertainment, muziek en natuurlijk de uitreiking van de awards. Er zal een beperkt aantal toegangskaartjes beschikbaar zijn. Voor iedereen die er niet bij kan zijn zenden we de hele show ook live uit via ons YouTube-kanaal!

Binnenkort maken we de categorieën en de bijbehorende longlists bekend. Hier kun je dan gedurende een paar weken je stem op uitbrengen. Vervolgens maken we een aantal weken voor de awards de shortlists bekend en begint de laatste stemronde. Pas tijdens de liveshow wordt duidelijk wie de winnaars zijn.

De komende tijd zul je veel updates van ons gaan krijgen over de Fantasy Awards. Like dus onze Facebook-pagina om niets te missen!

Advertentie

Tags: 

Bastaard Redactie