Castlefest Winter Edition

Castlefest Winter Edition

Datum: 

zaterdag, 19 december, 2015 - 11:00 tot zondag, 20 december, 2015 - 18:00

Waardering: 

Nog geen stemmen

Dit jaar vindt de eerste wintereditie plaats van het succesvolle Castlefest, hét Middeleeuwen en fantasy festival dat jaarlijks tienduizenden bezoekers trekt, op Kasteel Keukenhof te Lisse. Op 19 en 20 december 2015 wordt het landgoed van de Keukenhof omgetoverd tot een magische, winterse wereld vol goblins, elfjes, trollen en tovenaars tijdens Castlefest Winter Edition.

Bezoekers van Castlefest hoeven eindelijk niet meer een heel jaar te wachten tot het onvergetelijke festival terugkeert. Dit jaar kunnen fantasy-liefhebbers zich deze winter al onderdompelen in de magische wereld die Castlefest biedt. Afgelopen zomer vond alweer de 11e editie plaats van het succesvolle Castlefest en meer dan 36.000, veelal verklede, bezoekers genoten van de ongedwongen sfeer, vele acts, bijzondere activiteiten en oogverblindende creaties van de bezoekers.

Castlefest Winter Edition 2015 krijgt een bijzondere winterse setting, dat het Middeleeuwen en fantasy thema alleen maar meer fotogeniek maakt. Het festival is kleiner en knusser van opzet. Centraal staan muziek, fantasyschrijvers, goed eten en de gezellige sfeer. Bezoekers kunnen genieten van de bijzondere Middeleeuwse markten en oude ambachten als smeden, beeldhouwen en leer bewerken en wanen zich even in een Middeleeuws winters tafereel.

De wintereditie van Castlefest staat in het teken van het Germaanse zonnewendefeest of Yule en de terugkeer van het licht wordt gevierd, nadat de kortste dag van het jaar voorbij is. 

Waan je twee dagen lang in een unieke wereld waar fantasie werkelijkheid wordt. Castlefest Winter Edition vindt plaats op 19 en 20 december en wordt gehouden op het landgoed bij Kasteel Keukenhof te Lisse.

Straat: 

Keukenhof

Nummer: 

1

Postcode: 

2161AN

Plaats: 

Lisse

Locatienaam: 

Landgoed de Keukenhof

Prijzen evenement: 

Voor informatie over tickets, klik hier.